Scan Informacione Tehnologije D.O.O.

Skeneri za dokumente

Pronađite odgovarajući brzi skener poslovnih dokumenata za svoj posao. Scan IT nudi skenere sa inteligentnim automatizovanim funkcijama i najboljim softverima na tržištu.

Preduzeća svih vrsta žele da svoje procese učine efikasnijim, a Scan IT nudi pravu tehnologiju za optimizaciju procesa rada koja uključuje papir. 

Desktop skeneri dokumenata

Pojednostavite posao i pojednostavite radne tokove pomoću desktop skenera za posao. Naši skeneri za radne grupe su prenosni, tihi i inteligentno dizajnirani za jednostavnu integraciju.

Skeneri dokumenata radne grupe velike količine i velike brzine dizajnirani su da maksimiziraju produktivnost i fleksibilnost. Skenirajte do 85 stranica u minuti putem automatskog ulagača dokumenata sa odabranim modelima.

 • Povežite se sa svakodnevnim poslovnim procesima pomoću jednog dugmeta za snimanje dokumenata
 • Učinite ad-hoc skeniranje i deljenje jednostavnim pomoću interaktivnih upravljačkih panela
 • Integrišite naše stolne skenere dokumenata u svoj poslovni proces i sisteme koristeći industrijske standardne upravljačke programe
 • Izvucite tačne visokokvalitetne informacije pomoću tehnologije Perfect Page i našeg nagrađivanog portfelja skenera
 • Ostavite se bez vozača pomoću naše VebAPI integracije za veb aplikacije i skenirajte direktno do odabrane usluge u oblaku
 • Podelite pristup sa više ljudi, koristeći bežične modele povezane sa mrežom
 • Primenite infrastrukturu za skeniranje u svom preduzeću uz kontrolu i sigurnost pomoću jednostavnog podešavanja ili našeg softvera za upravljanje imovinom

U nastavku istražite najbolje skenere stolnih dokumenata za srednja preduzeća kojima su potrebna prenosna, fleksibilna rešenja.

Desktop

42.440,00 rsd.

Kodak ScanMate i940

69.990,00 rsd.

Kodak Alaris S2040

77.490,00 rsd.

Kodak Alaris S2050

149.990,00 rsd.

Kodak Alaris S2060W

104.990,00 rsd.

Kodak Alaris S2070

179.990,00 rsd.

Kodak Alaris S2080W

349.990,00 rsd.

Kodak Alaris i2900

Departmental Dokument Skeneri

Robusne funkcije skeniranja na nivou proizvodnje uz svu lakoću i pojednostavljenu funkcionalnost stonog skenera Skeneri za proizvodnju  idealni su za pojednostavljivanje procesa teških dokumenata. Informacije kritične za misiju uhvaćene i izvučene iz papira lakše je arhivirati, potražiti, pronaći, deliti i koristiti, omogućavajući radnicima brže i inteligentnije poslovne odluke. Bilo da skenirate u datoteku ili direktno u poslovni proces, rešenja za hvatanje  lako se integrišu, opremljena su zaštitom na nivou preduzeća i skalabilna kako bi se zadovoljili brzo promenljivi poslovni zahtevi.

 • Istinska mrežna deljivost, što znači da skenerima može sigurno pristupiti bilo koji računar na mreži. Mogu se deliti bez pomeranja prenosnih računara ili žica i bez kupovine IT opreme. Više radnika može sigurno da koristi jedan skener slično MFP-u, ali sa daleko superiornijim kvalitetom slike.
 • Ugrađena obrada slike bez oslanjanja na CPU snagu radne stanice ili računara. Naši skeneri isporučuju manje datoteke, što smanjuje troškove skladištenja i ubrzava preuzimanje.
 • Tehnologija Perfect Page automatski pretvara nekvalitetne originale u oštre, visokokvalitetne slike dok skenira pri punim brzinama. Zahvaljujući vodećoj tehnologiji za poboljšanje slike i ugrađenom čitanju bar-koda, skeneri optimizuju tačnost OCR-a istovremeno smanjujući veličinu datoteke.
 • Veliki ekran osetljiv na dodir u boji koji olakšava slanje dokumenata u unapred definisane tokove snimanja direktno sa skenera. Naši skeneri takođe pružaju napredne korisničke opcije na ekranu kao što su brojači održavanja i produktivnosti. Budući da je veći ekran lakši za upotrebu, kancelarijski radnici zahtevaju manje obuke.
 • Softver Smart Touch je besplatan za upotrebu i omogućava korisnicima da pritiskom na dugme distribuiraju podatke tamo gde su potrebni.
 • Sigurnosni protokoli korporativnog nivoa štite skenirane slike između hosta i skenera prilikom skeniranja preko mreže. TLS šifriranje osigurava privatnost i integritet podataka, a sigurno pokretanje potvrđuje „pouzdani“ firmver pre izvršavanja pokretanja, sprečavajući „hakabilni“ softver.
 • Pouzdano rukovanje papirom, uključujući impresivan kapacitet ulagača, omogućava korisnicima da skeniraju veće količine dokumenata za manje vremena i štite od pogrešnog uvlačenja i oštećenja dokumenata. Kada se papir razlikuje u veličini, debljini i težini, tehnologija SurePath kompanije Kodak Alaris osigurava čistoću papira, smanjujući potrebu za ručnim prethodno sortiranjem dokumenata.

Izgrađeni na nagrađivanoj nauci i tehnologiji slika kompanije Kodak Alaris, naši mali proizvodni skeneri pomažu organizacijama da povećaju produktivnost i poboljšaju brzinu, tačnost i efikasnost vaših poslovnih procesa, na kraju poboljšavajući pristup informacijama i ukupnu profitabilnost.

Departmental skeneri

454.990,00 rsd.

Kodak Alaris i3200

699.850,00 rsd.

Kodak Alaris i3450

579.850,00 rsd.

Kodak Alaris i3250

543.850,00 rsd.

Kodak Alaris i3300

631.850,00 rsd.

Kodak Alaris i3400

934.850,00 rsd.

Kodak Alaris i3500

Produkcijski skeneri dokumenata

Scan IT brendirani brzi proizvodni skeneri marke Kodak Alaris i  Fujitsu savršeni su za kancelarije ili uslužne biroe i naručioce poslovnih procesa. Istražite najbolja rešenja za skeniranje dokumenata za velika opterećenja. Skeneri tačno skeniraju materijale za digitalizaciju vaših najvažnijih dokumenata. Proizvodni skeneri dokumenata napravljeni su da izdrže veliku upotrebu zauzetih centralizovanih proizvodnih timova, a istovremeno nude nagrađivani kvalitet slike.

Smanjite troškove obrade dokumenata pre i posle pomoću mogućnosti koje korisnicima omogućavaju kontrolu Iskoristite brzinu skeniranja do 210 stranica u minuti

Iskusite vrhunsku produktivnost čak i uz sofisticirani kvalitet slike i funkcije poboljšanja kao što su Perfect Page Technologi i Inteligentna zaštita dokumenata

Nastavite da radite sa našim pouzdanim, nagrađivanim portfeljem skenera

Sortirajte dokumente po odabranim modelima tako da se troškovi naknadne obrade mogu svesti na minimum

Nadgledajte više feedova, brzo odaberite prihvatite, zanemarite ili ponovo skenirajte slike pre slanja u aplikaciju

Kontrolisano slaganje izlaznog papira, modeli sa brzinom skeniranja do 150.000 dokumenata dnevno.

Produkcijski skeneri

7.358.850,00 rsd.

Kodak i5850 210ppm

1.289.850,00 rsd.

Kodak i4250 85ppm

1.094.850,00 rsd.

Kodak i4650 100ppm

3.132.850,00 rsd.

Kodak i4850 115ppm