Scan Informacione Tehnologije D.O.O.

Servis dokument skenera

Servis ScanIT je profesionalni servis dokument skenera. Popravljamo i čistimo sve vrste Fujitsu i Kodak Alaris skenera. Imamo višegodišnja iskustva i neprestanu edukaciju u području servisa skenera i srodnih uređaja. Sa novim tehnologijama i neprestanim usavršavanjem kod proizvođača osiguravamo visok kvalitet i brz servis skenera i druge računarske opreme. Za nas i naše kupce najvažniji je kvalitetan, pouzdan i brz servis skenera.

Ukoliko imate neprilike sa skenerom ili kojim drugim uređajem, možete nas pozvati ili posetiti naš servis svakog radnog dana. Ljubazni tehničari će vam pomoći i pobrinuti se za brz servis i čišćenje vašeg skenera ili drugog uređaja. Takođe svojim klijentima garantujemo zamenski uređaj za vreme trajanje popravke za poslovno kritične aplikacije kada vaš posao ne može stajati.

Pored servisa Vam nudimo i potrošni materijal i rezervne delove za vaš skener. Sa pristupačnima rešenjima za skenere i povoljnom cenom skenera možemo Vam uštedeti mnogo novca. Proverite cene potrošnog materijala skenera u našoj e-prodavnici ili nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam dati ponudu za potrošni materijal kojom ćete dosta uštedeti.

 

Ovlašćeni smo za prodaju, servis i održavanje skenera Fujitsu, i Kofax softvera.

 

Radno vreme: 
PON - PET: od 9:00 do 16:00